Kom godt i gang

Velkommen som ny klatrer i Boulders, nedenstående er en lille guide til at komme i gang med klatring på medlemskab. Vi glæder os til at klatre med dig!

Skal jeg booke tid for at klatre?
Nej! Du kan frit komme som det passer dig. Kommer i en gruppe mere end 10, så vil vi gerne vide det på forhånd.

Giver medlemskab adgang til alle haller?
Ja, som medlem har du fri adgang til alle haller i Danmark.

Kan jeg tilmelde mig et hold?
De fleste klatrer på egen hånd og sammen med venner. Boulders tilbyder mange forskellige typer hold og workshops. 

Fx introduktionshold: Hvert hold består af 10 nye klatrere, der mødes med instruktør 1 gang om ugen i ca. 90 minutter. Her får du bl.a indblik i hvordan du varmer effektivt op, hvordan du klatrer en rute mest effektivt, hvordan du klatrer og falder sikkert og meget mere. Intro-hold er gratis for medlemmer og koster 250kr for gæster. Intro-hold er også en rigtig god mulighed for at møde andre nye klatrere, og næsten helt sikkert finde klatre-buddies.

Du tilmelder dig intro-hold i receptionen!

Hvordan med klatresko?
I Boulders skal al klatring ske i klatresko. Du må altså ikke klatre i bare tæer, strømper, almindelige sko, indendørs sko eller five fingers sko. Hvis du ikke selv har et par klatresko, skal du leje eller købe et par.

Du kan leje sko hos os for 35kr pr. gang, men vi anbefaler at alle medlemmer har deres egne klatresko. Det er både billigere i længden og det giver væsentlig bedre klatring! Skoene skal sidde en smule stramt og tæerne bør bukke lidt - dette sikrer at du kan stå på de små greb uden at skoen smutter. Klatresko, ligesom fødder, kommer i mange forskellige former. Vælg en sko der passer til præcis til din type fod og type klatring. Du kan købe klatresko i baren eller på vores web-shop, og vores personale er altid klar til at rådgive. Bare spørg! 

Hvad med kalk?
Kalk er essentielt når du når et vist niveau. Kalken tørrer dine hænder og giver optimal friktion. Kalk findes som pulver eller i flydende form. Boulders anbefaler at bruge flydende kalk, da det er billigere i længden og det sviner ikke. Du kan leje flydende kalk i baren for 10kr, men vi anbefaler at du har din egen kalk. Du kan købe kalk og kalk-poser i baren.

Hvor ofte skifter i ruterne ud? 
Vi laver nye ruter hver uge. Et sæt ruter holder ca. 5 uger før det bliver skiftet ud. Så skynd dig at toppe problemerne inden de forsvinder!

Hvorfor børster man grebene?
Når du klatrer efterlader du gummi fra skoene og kalk på grebene. Det hober sig op og resulterer i at grebene bliver glatte og det er ikke godt for nogen. Du bør derfor altid børste greb, både små og store. Det giver en bedre oplevelse for alle! Der findes børster rundt i hallen, som du kan bruge hvis du ikke har din egen. Børst gerne før, under og efter du har været på en rute.

Er der omklædning og bad?
Ja, der er omklædningsrum og bad i alle haller, undtagen Odense, der er ikke bad. 

Hvad kan man få i baren?
Rigtig. God. Øko. Kaffe! Og te, varm kakao, cocio, sodavand, snacks og is.

Og klatresko, sportstape, træningsudstyr, børster, kalk, hud-file og Boulders merchandise. 

Må jeg tage gæster med der ikke klatrer?
Gæster er velkommen til at komme med indenfor for bare at få en kop kaffe og se dig klatre. Ikke klatrende gæster betaler ikke for entré. 

Kan jeg tage børn med?
Bestemt! Vi har klatrevægge til børn, og leje-sko ned til str 30. Børn under 5 år betaler ikke for entré. 

Hvad skal jeg ellers vide?
Klatring er uendeligt hyggeligt og uhyggeligt effektiv. Du kan komme alene, med din kæreste eller med din venne-gruppe. Du kan træne hårdt og svede i mange timer, eller spille skak eller lave lektier. Brug en halv time eller hele dagen, det er helt op til dig! Du må meget gerne tage din egen madpakke med, overtag en sofa og slå dig ned.

Du møder altid rigtig mange smil i Boulders. Er du i tvivl om en rute eller noget andet så spørg omkring dig. Vores medarbejdere og medlemmer er rigtig søde og vil hellere end gerne hjælpe dig på vej.


Vi ses til effektiv træning og mange hyggestunder Boulders!

Forrige
Forrige

Resultater fra Aarhus CLIMBATHON 2021

Næste
Næste

Flere haller i KBH? Tip Boulders! Hjælps os med at finde endnu et lokale i København ❤️