FAQ - Frequently Asked Questions

 

Hvor finder jeg regelsættet for medlemskaber?

Det gør du her. Og mange andre steder på vores hjemmeside. Fx. under "Bliv Medlem" og "Priser".

Hvornår har i åbent?

Vi har åbent for gæster alle dage fra 10:00 til 22:00. Det gælder også helligedage, hvis ikke andet er skrevet på vores Facebookside. 

Bliver man hjulpet i gang, eller går man selv rundt og prøver?

Vi har som regel kun én person i caféen. Der er derfor ikke altid tid til, at vi kan give jer en fuld introduktion til klatring. Til gengæld vil personen i caféen glædeligt introducere jer kort til hallens regler, boulderproblemernes sværhedsgrader og al den info, I skal have, før I kan begynde at klatre. Hvis det er første gang, I skal prøve at klatre og I godt kunne tænke jer en udførlig introduktion på 1,5 - 2 timer, så skal I booke en instruktør. 

Kan man bare tage sine børn med i hallen?

Ja :) Jeres børn har rig mulighed for at klatre i Boulders. Børn under 5 år kommer gratis ind, hvis forældrene kommer for at klatre. Vi har børnespecifikke problemer i forskellige sværhedsgrader og børnevægge til de helst små. Alle børn under 13 år skal have en voksen med, når de skal klatre. Det er vigtigt at forældre følger husets regler af sikkerhedsmæssige årsager. Herunder er det meget vigtigt at holde øje med børnene, så de ikke bevæger sig ind under folk, der klatrer. Generelt er ophold på madrasserne uhensigtsmæssigt og på forældrenes ansvar. Klatrere har førsteret.

Vi er en større gruppe, der gerne vil komme og klatre. Hvordan arrangerer vi det?

Hvis man er over 10 personer skal man have lavet en aftale med den afdeling man vil besøge. Det er for at undgå der bliver for mange i hallen på én gang. Der vil blive aftalt en dag der passer både jer og en af hallens instruktører som hjælper jer. Hvis i kommer som gruppe uanmeldt, forbeholder vi os retten til at afvise jer i døren.

Hvorfor skal man have klatresko på?

I Boulders må man kun være på klatrevæggene i klatresko - ikke indendørssko, ikke Five Fingers, ikke Approach sko, kun klatresko. For at give alle en fair behandling, skelner vi ikke ml. typer af sko, men stiller blot en simpel anvisning op: klatresko til klatring :) Desuden giver klatresko uden tvivl den bedste oplevelse! - Så hvis du gerne vil klatre mere end blot som gæst, så skynd dig ind i vores hal eller på vores webshop og køb dig et par.

Hvorfor må jeg ikke klatre i bare tæer?

Som beskrevet overfor er klatring langt bedre i klatresko og desuden ønsker vi ikke at røre ved de greb med hænderne, som din og mange andres fod-ost har været på :)

Må jeg have hund med?

Efter ønske fra allergikere og folk, der er bange for hunde, siger vi et stille og roligt nej tak til hunde i hallen. De er meget velkomne til at blive udenfor og vente. Tak for din forståelse og tak fordi du hjælper dem, der ikke er til hunde!

Hvad gør man som gruppe?

En gruppe (mere end 10 personer) skal altid booke tid inden. Du finder kontaktoplysninger på din afdeling i navigationsbaren i toppen af siden. Grupper på mere end 10 personer kan blive afvist i døren, hvis personalet vurderer at der er for mange i hallen. Tak for din forståelse!