FAQ - Questions and Answers

"Hvornår har I åbent?" 

Vi har åbent alle dage fra 10:00 til 22:00. Det gælder også helligedage, hvis ikke andet er skrevet på vores Facebookside. 

"Kan man bare tage sine børn med i hallen?"

Ja. Jeres børn har rig mulighed for at klatre her. Vi har børnespecifikke problemer i forskellige sværhedsgrader. Vi har også en børnevæg. Alle børn under 13 år skal have en voksen med, når de skal klatre. Vi har et regelsæt af sikkerhedsmæssige grunde, hvilket I bliver bedt om at læse, før I skal klatre og overholde mens I er i hallen.

"Bliver man hjulpet i gang, eller går man selv rundt og prøver?"

Vi har som regel kun én person i caféen. Der er derfor ikke altid tid til, at vi kan give jer en fuld introduktion til klatring, når I køber endagsbillet. Hvis det er første gang, I skal prøve at klatre og I godt kunne tænke jer en udførlig introduktion på 1,5 - 2 timer, så skal I booke en instruktør.
Til gengæld vil personen i caféen glædeligt introducere jer kort til hallens regler, boulderproblemernes sværhedsgrader og al den info, I skal have, før I kan begynde at klatre. 

Hvis man er over 10 personer skal man have lavet en aftale med den afdeling man vil besøge. Det er for at undgå der bliver for mange i hallen på en gang. Derfor skal man skrive en mail lave en aftale. Der vil blive aftalt en dag der passer både jer og en af hallens instruktører som hjælper jer.

"Vi er en større gruppe, der gerne vil komme og klatre. Hvordan arrangerer vi det?"