Events i Boulders


Banner Sunny Saturdays.jpg

Sunny Saturdays - Solen skinner altid i Et aktivt alternativ til at tage i byen en lørdag aften. Tag dine venner i hånden, der er gratis skoleje hele aftenen! Sunny Saturdays bliver afholdt i alle vores haller hver lørdag. Vi skruer et nøk op for musikken og charmen! De kolde drikke er billige og vi tænder for lidt discolys. Dejlig stemning og dejlige mennesker! Oplev Boulders’ dejlige medlemmer og gæster når de er bedst.

  • Hver lørdag fra 18-22

  • Gratis Skoleje (Bring a Friend)

  • Billige kolde drikke (3 for 2)

  • Opdateret playliste fra vores inhouse disc jockey - Find den på Spotify


Banner BlocParty Competition.jpg

BlocParty Competition er uden tvivl Danmarks fedeste klatrekonkurrencer. Vi afholder en serie af konkurrencer i alle hallerne henover året. Konkurrencerne er til alle niveauer og har typisk en “fun del” som skal opleves :) Vi gør meget ud af at det skal være sjovt at deltage uanset erfaring! Der er altid fede præmier til finalisterne og en masse give-away lodtrækningspræmier til de deltagere der afleverer deres scorekort.

Formatet er Totalboulder med efterfølgende finale. Totalboulder betyder at man har fire timer til at klatre flest mulige problemer i færrest mulige forsøg. Man får instrukser på dagen.

Find de aktuelle events på vores facebooksider:


Banner Late Night Bouldering.jpg

I Boulders afholder vi vores legendariske Late Night Bouldering. Vi tænder for discolysene og skruer godt op for musikken. Økobajer og drinks på køl. Et frisk sæt af fede Late-Night-Problemer med lidt xtra fuuuuun og en hal fyldt med rare mennesker! Nogle gange er der DJ og nogle gange bliver det til abefest :) Tag en ven i hånden og skynd dig ind i hallen før din nabo.
Der er som altid åben hele dagen, men eventet starter kl. 20 og slutter midnat. Medlemmer har gratis entré og gæster betaler normalpris.

Find de aktuelle events på vores facebooksider: