Aarhus Boulders klatring.jpg

Aarhus Boulders

Graham Bells Vej 18A
8200 Århus N

Telefon +45 40 95 52 54
Åbent fra 10:00-22:00

Aarhus boulders

I Aarhus Boulders har vi både klatrevægge til helt små børn, begyndere og letøvede samt træningsfaciliteter til øvede og eliteklatrere. Der bliver bygget nye boulderproblemer i alle sværhedsgrader to gange om ugen forskellige steder i hallen, så der er altid friske, sjove klatreudfordringer til alle niveauer. Vi har et stort campusboard, hvor du har mulighed for at træne fingre og overkropsstyrke. Vi har også et træningsområde med forskelligt udstyr til supplerende træning og vægtløftning. Til før og efter træning har vi omklædning med toilet og bad.

Derudover serverer vi økologisk kaffe, kolde drikke, øl og snacks i vores café, hvor det også er muligt at leje eller købe udstyr som blandt andet klatresko, kalkposer og kalk. 

Alle er velkomne og vi glæder os til at byde dig indenfor. 

Aarhus boulders på de sociale medier


Kontakt Aarhus boulders

Har du spørgsmål så finder du helt sikkert svar i vores FAQ. Hvis ikke det kan besvare dit spørgsmål, kan du kontakte os på telefon eller mail.

Du kan enten ringe til os i caféen: +45 40 95 52 54

Hvis du har spørgsmål angående arrangementer, events eller booking af instruktør, så skal du skrive til: aarhus@boulders.dk

Har du spørgsmål til dit medlemskab eller ønsker du at afmelde det jf. medlemskabsreglerne, så skal du skrive til: medlem@boulders.dk